IKEA er ikke kun for kvinder!

Rasmus bag skærmen

10423815_10205446694798389_2893830460854412025_n

Hej
Den her omgang er meget svær for mig at skrive, men jeg prøver efter bedste evne. Mange spørger mig tit om, hvem jeg egentligt er som person, og hvor end det lyder så gør det meget ondt, når nogen spørger om dette, netop fordi jeg tit er mere kendt som hele Danmarks Numse Rasmus. Jeg er meget mere end ham Numse Rasmus som man ser på TV. Jeg vil gerne prøve at fortælle jer om, hvordan jeg har det med det hele, og med det at lave TV.

Jeg har lavet TV igennem 10 år og prøvet mange ting i reality branchen. Jeg har været glad for det og til tider har det været surt, men i dag anno 2015 har jeg det mega svært. Jeg arbejder med mig selv hver dag, da jeg stadigvæk er i en sorg efter min fars død. Men hvad I nok ikke ved, og det lyder nok mærkeligt, men jeg kommer aldrig ud. Jeg lukker mig inde og er meget ensom og ked af det, jeg kan gå grædende i seng et par gange om ugen, men det ser I jo slet ikke. I tænker sikkert gå til psykolog, men der er jeg for stolt og vil klare ærterne selv. I må forstå at det ikke kan beskrives, hvor meget mit hjerte bløder. Jeg er usikker og selvtilliden er på nul punktet, når jeg smiler til jer er det et falsk smil med smerter. Førhen gik jeg meget i Jomfru Ane Gade, men tør ikke komme i byen. Jeg er bange for det uventede og jeg kan ikke slappe af i min krop. Jeg lider af lidt angst fordi jeg ikke kommer ud, og jeg er forundret over mit liv skal være sådan. Jeg mener ikke selv at jeg har fortjent dette. Jeg lyver ikke, når jeg skriver det her, nogen gange ønsker jeg bare, at jeg ikke vågner igen. Det er en skræmmende tanke, men det er også derfor jeg har valgt at få en blog, hvor jeg kan skrive og skrive og få renset luften, mit sind samt sjæl, idet jeg tror og håber at det hjælper mig et godt stykke af vejen. Nu har jeg bare taget skridtet for at fortælle hele sandhenden om, hvem Numse Rasmus er og hvordan mit liv er. Jeg er meget ensom, tro det eller lad være, og det gør rigtig ondt og jeg prøver, at komme ud af ensomheden, men det er meget sværere end jeg regnede med.
Numse Rasmus er ikke bare en sjov spasmager, der kan virke tosset. Han er en festlig og glad person med varme og hjerte på det rette sted og han er en mand med følelser i spil.

Næste gang du møder mig, vil jeg heller have et kram af dig, det trænger jeg så evig meget til.

Jeg ved I sikkert tænker en masse nu, men jeg har valgt og stå frem og sige det som det er. Man skal ikke tro, at bare fordi man har lavet TV eller er en reality person så er alting sunshine, for det er det ikke. Jeg har en søster og bror og min gode wingman Peter Bredsgaard, som har været hos mig igennem 5 år, og ikke nok med det, så har jeg også Mor Jane fra Mig og min mor som også er der for mig. Tak til jer!

Det var dejligt at skrive det her, og befriende, men jeg har det godt med det.

22

 • Kim

  du skulle måske overveje hypnoterapi, det er en god og effektiv måde at arbejde i dybden på.
  Du er velkommen til at ringenog høre nærmere 🙂

  Mvh
  Kim

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Numse rasmus

   Hej Kim, det kunne være ja men du kan skrive dit nr til mig kh Rasmus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Christensen

  Hej Rasmus du er bare så sej at du tør stå frem hilsen Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

   Hej Maiken,
   Tak men nu skulle tiden være til det 😉
   Venlige hilsen
   Rasmus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Numse rasmus

  Hej Maiken tak for de søde ord jeg er bare glad for jeg tog chancen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Johnson

  Her er din diagnose: maniodepressiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   Du er da ikke for klog. Man stiller sgu da ikke folk en diagnose på en blog. Heller ikke som psykiater. Og jeg tvivler på at du er en.

   Rasmus, du skal søge hjælp, hvertfald hvis du vil have det bedre inden for en overskuelig fremtid. Der er intet skamfuldt i det- Alle kunne bruge lidt hjælp i ny og næ tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Numse rasmus

   Hej Lykke,
   tak for feedback 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   Ps.: I øvrigt tror jeg du skal lave dit blognavn om. Hvis du vil tages seriøst, så lad være med at omtale dig selv som Numse Rasmus mere og lad være med at drage dig tilbage til Singleliv. Kom videre. Brug dit eget navn – folk og andre end dem du er vant til følger dig skal nok få glæde af det alligevel. Du skal ikke være bange for at blive glemt men finde indhold i noget mere meningsfuldt end reality. Det starter indefra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis du virkelig har det så skidt, så drop dog iscenesættelsen og tag ansvar for dit liv. Jeg tror, at du vil have glæde af psykologhjælp.

  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej sødeste rasmus….. skal være ærlig og sige at jeg syntes du var ganske uudholdelig i singleliv 😉 men jeg skriver alligevel….. og det gør jeg fordi jeg ved hvordan du har det.. jeg har selv angst og har været gennem mange af de samme ting som du går gennem nu… jeg kan kun, selvom du ikke vil, råde dig til at søge psykolog… jeg tænkte som du at jeg selv ville klare det. Men det kan man bare ikke altid. For mig blev det så slemt at jeg til sidst ikke engang kunne gå i fakta efter mælk uden af få et angstanfald og nervesammenbrud inden jeg overhovedet havde åbnet hoveddøren…. og sådan ender det også for dig hvis du ikke gør noget…. du bør virkelig søge hjælp. Du må endelig sende en mail hvis jeg kan hjælpe, det skal jeg gøre med glæde. Bor selv i nørresundby. Men du må søge hjælp… og at blive hjemme altid gør kun alting værre. Jeg har det i dag, efter utallige forløb med psykolog og på psyk, det meget bedre. Noget jeg tit siger til mig selv når dagen kan være svær og fakta virker langt væk eller bussen virker som et helvede er: “angst er som græs..det skal holdes nede…ellers vokser det dig overhovedet.. kom så ud af den dør du” 😉 .. håber det gav lidt blod på tanden til st gøre noget… og søge hjælp. Det er ingen skam at have brug for hjælp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Numse rasmus

  hej maja tak for din kontruktive kommentar du har ret i det du skriver, og jeg prøver at overtale mig selv til det med psykolog men det er svært, men jeg finder nok løsningen og de dage jeg har det værst med angst tvinger jeg mig af sted og men det står på har jeg det skidt i en kort tid så forvinder det igen. kh rasmus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Hej Rasmus.
  Først vil jeg sige, at du heller ikke er min favorit i Singleliv. Men det er nu mindre vigtigt.

  Jeg synes det er super flot, at du står frem med sandheden om hvad der egentlig foregår, når kameraerne er slukket.
  Jeg ved også godt hvad du går igennem, jeg er selv psykisk syg, og har også angst, dog som underdiagnose. Jeg har mild form for skizofreni som hoveddiagnose.
  Men jeg ved hvor “handicappet” man bliver af det, og det er en frygtelig tilstand at leve i.

  Men jeg vil være ærlig og sige, at det er meget dumt af dig ikke at søge hjælp.
  Chancen for at det forsvinder af sig, er nok meget lille. Det er ikke engang sikkert en psykolog er nok, måske skal du forbi en psykiater.
  Jeg ved det kan lyde skræmmende, at skulle have medicin der piller ved hjernen.
  Og jeg er da også klart for, at prøve alle muligheder, før man bare æder piller.
  Men medicin vs. at leve som du gør nu, er nok i bund og grund værd at prøve. Hvis intet andet virker.

  Jeg ønsker dig meget held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miriam

   Underligt at du lige sku påpege at han ikke er din favorit. Way to go.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

   Hej Kimmie,
   Jeg er meget glad for din kommentar og kan godt se hvad du mener og det er positivt, men ja angst kan og er noget skidt men man må arbejde med det.
   Venlige hilsen
   Rasmus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kære Rasmus, du har allerede taget et stort skridt. Og det er at du har været ærlig. Det må være så ufatteligt hårdt for dig at gå og have det så dårligt og nærmest skulle spille et skuespil på åben skærm, hvor du er den kærlige, glade og ikke mindst numse glade fyr, der også altid har en kæk bemærkning at fyre af. Inderst inde er du en mand med mange følelser, dårligt selvværd, bristede drømme og du går sikkert også rundt med mange oplevelser/svigt du ikke har fået bearbejdet gennem dit liv. Bla. tabet af din mor. Kære Rasmus der er noget du har glemt i dit liv, og det er dig selv. Bare det at du ikke søger noget hjælp og er “for stolt” til det, kan også vændes om til at du ikke under dig selv/tror på at du har lov til at have det godt. Håber du læser det med den indstilling at alt dette er skrevet i respekt for dig. Jeg er “bare” en seer som har fulgt dig i singleliv, men det har altid været med lidt vemod at følge dig, for du behandler ikke dig selv med respekt. Som andre også anbefaler dig, håber jeg også du får mod til at søge en psykolog. Din læge kan helt sikkert henvise dig med 10 henvisninger ad gangen. Og med en henvisning koster 1 times samtale ca. 325kr, jeg vil næsten gerne støtte dig økonomisk med første samtale, hvis du sørger for henvisningen ! Og husk at en psykolog er jo en terapeut , jeg tror at mange bliver skræmt over at tænke de skal til en psykolog og virkelig føle at de “fejler noget og er unormale” men prøv at tænk hvor mange der fx. I USA går til en terapeut, der er det næsten mere unormalt ikke at have været hos en på et tidspunkt i sit liv. Det går det enda også på åben skærm (Hos Dr. Phil)
  pøj pøj jeg håber det bedste for dig på din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   *tabet af din mor og far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

   Hej Caroline,
   Tak for en gang dejlig feedback sandheden er ilde hørt sommetider men jeg tager i mod råd og vejledning og håber der kommer lys for enden af tunnelen.
   Men tak for dit generøse tilbud men må takke pænt nej du skal bruge dine penge på dig selv 😉
   Jeg er optimist og ikke pessimist selvom det kan virke jeg det men bruger min energi på at finde den rigtige nøgle til at få åben den rigtige dør for at komme videre i mit liv.
   Venlige hilsen
   Rasmus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Hej Rasmus
  Du har ingen selvtillid fordi du ikke er fysisk aktiv og vejer for meget.

  På med konditøjet, begynd og gå ture, og når du er klar så begynd og løb.

  Væk med alle kulhydrater og alkohol.

  Spis sund og varieret, se kiloene forsvinde og bliv et helt menneske igen, fuld af selvtillid.

  Pøj pøj med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

   Hej Carsten,

   Tak for din kommentar, jeg kan ikke modsige dig sige du ikke har ret for det har du. Jeg vejer for meget og dyrker for lidt motion samt min kost ikke er varieret dog drikker jeg ikke, men jeg må i gang men det er svært som det er sagt lige ud af posen.
   Venlige hilsen
   Rasmus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Rasmus.
  For ca 10 år siden var vi to på en ultra kort date. Nok ca en time. Du var dengang meget optaget af dig selv og kunne ikke tale om andet end hvad du lavede.
  Siden hen fandt jeg så ud af du have været på flere korte dates med nogle af mine veninder. De havde samme opfattelse af dig.
  Når jeg ser din udvikling igennem disse ti år hvor du har været på tv og på nettet kan jeg ikke se nogle udvikling.
  Jeg tror måske du af sind gerne stadigvæk vil være 25, til gaden, single, frisk og på, men alle dem omkring har fast job og familie.
  Så nej jeg tror ikke du har en psykisk sygdom men ja du er deprimeret over du sidder fast i fortiden ungdom. Få noget selv respekt ind i dit liv. Få en uddannelse, et job, motion, en kæreste hvor du lytter til hende og hendes behov. Og er jeg næsten sikker på du vil få et let og glad liv igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IKEA er ikke kun for kvinder!