XL DATING FOR STORE SMUKKE MENNESKER

LOOP CIRKELTRÆNING

Hej Bloglovers,

Jeg er jo i gang med og komme i form og det gør jeg i Loop cirkeltræning jeg har fundet ud af det er den bedste form for træning for mig, da man gør det på tid.
Og på 14 dage har jeg smidt 4 kilo fedt, men jeg spiser også sundt og varieret og det gør jeg hurtig smider kilo fedt, men jeg får også de dage hvor jeg trænger til noget sødt og det gør jeg så i weekenderne men det kan smutte i hverdagene det har jeg oplevet et par gange, men jeg må bare arbejde bedre med det.

Tjek Loop hjemmeside her
Loop Aalborg

image

LOOP FITNESS
LOOP Fitness er en dansk videreudvikling af et voksende amerikansk koncept, der bygger på de anerkendte træningsprincipper i cirkeltræning. LOOP Fitness er således helt fri for mystik – de gode resultater skyldes alene en gennemtænkt kombination og variation af udvalgte øvelser på nøje udvalgte fitnessmaskiner.

LOOP Fitness findes som LOOP Family, LOOP samt LOOP Lite

LOOP Family
Er centeret for hele familien. Her er 3 cirkler, den originale, én kun til kvinder og én til børn. LOOP KIDZ børnecirkel består af maskiner og vægte, som er tilpasset børn. Der er altid instruktører tilstede i hele åbningstiden.

LOOP
Her finder du den originale cirkel til alle og èn cirkel kun til kvinder. LOOP centrene har ligesom LOOP Family udelukkende bemandede åbningstider.

LOOP Lite
LOOP Lite er en mindre udgave af LOOP. Her findes én træningscirkel for alle. Åbningstiderne er udvidede, og indgang til centret sker via touchskærm. Der er delvist bemandet i åbningstiden.

Husk altid at booke en gratis prøvetime i dit lokale center inden du starter i LOOP første gang.

Centeroversigt1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

XL DATING FOR STORE SMUKKE MENNESKER