Numse rasmus syn på valget 2015

Har du været en kæreste utro?

Couple In Bed

Jeg gerne ville skrive om utroskab, og hvorfor man er sin partner utro. Hvad sker der mellem to mennesker som egentligt skulle elske hinanden? Hvor er det går galt? Hvad kan man gøre, inden det når så langt, at man ender med at være hinanden utro? Og kan man risikere at brænde alle broer bag sig.
Hvis du har været utro eller en har været utro mod dig, hvad gjorde du i den enkelte situation? Rendte følelserne af med dig, og du sagde dumme ting som du så fortryder i dag, eller trak du vejret og talte til 10? Der er forskellige måder at tackle utroskab på. Kan du tilgive men ikke glemme, så kan det være helt lige meget.
Man skal stole på sig selv i den periode, hvor man tror der er utroskab under opsejling. Man skal være et med sig selv og ikke dømme før man kan dømme en for utroskab.
Min holdning er, at man ikke skal smide forholdet væk, fordi man ikke kan tale sammen idet begge er såret. Man skal lade tvivlen komme hinanden til gode, og udvis en respekt for hinanden. Man skal hele tiden kommunikerer, da det er på den måde, man når hinanden. Men gør det også inden det er for sent, da det i visse tilfælde kan det være kommet så langt ud, at man ser sig så sur på hinanden, at man tænker; til helvede med det hele. Er man skal også tænke på hvis der Er børn involveret, skal man tænke over hvilke konsekvenser der stilles i udsigt.
Jeg indrømmer da også her, at jeg har været utro mod min partner, men jeg har lært i årenes løb, at det intet løser tværtimod følger flere problemer. Jeg har fortrudt hver gang. Jeg er ældre nu og vil aldrig gøre det igen, Man skal huske at give folk chancer, hvis man elsker dem, for ingen er perfekte.
Jeg ønsker alle held med kærligheden, og jeg håber du taler med din partner og har kommunikation i højsædet samt respekt overfor hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Numse rasmus syn på valget 2015