JANTELOVEN MIN BARE RØV

DERFOR DRIKKER JEG IKKE ALKOHOL

Hej med jer

Jeg bliver tit og ofte spurgt, når jeg er i byen om natten eller til arrangementer eller andet, om jeg vil have noget at drikke, når jeg så siger, at jeg gerne vil have en cola eller et glas vand, er folk ved at vælte bagover. Her på min blog åbner jeg lidt mere op for posen, fordi jeg møder mange søde mennesker hverdag og i offentligheden, og spørgsmålet går tit på, om jeg har fundet kærligheden, og så om jeg vil have en øl eller noget. Det er værst når jeg er nødt til at sige nej tak. Folk bliver sådan lidt forarget over mig, og de skal endelig ikke tro, at det ikke er fordi jeg ikke er glad over, at de vil byde mig en øl eller vand. Når jeg så siger jeg ikke drikker alkohol, så siger jeg tit til dem, at jeg er i bil eller andet og derfor ikke kan drikke, men sagen er en helt anden. Og det vil jeg ikke forklare dem, når de er i byen og fulde og har det sjovt.

Så nu vil jeg bekræfte overfor hele Danmark, hvorfor jeg slet ikke drikker alkohol eller ryger. Det er meget hårdt at skrive det her, men jeg må ud med det. Kender I ikke det, når man vil ud med noget så er det faktisk sværere end man regner med, men her er så årsagen til det hele. JEG FIK EPILEPSI for 24 år siden. Inden jeg fik konstateret det, spillede jeg fodbold og trænede 3 gange om ugen og var DJ ved siden af, men da jeg fandt ud af det, gik jeg i kramper en nat og blev kørt på sygehuset, hvor jeg var indlagt i mere end 2 måneder på Aalborg Sygehus. Jeg var bange hele tiden og nervøs for at gå uden for en dør ved tanken om at falde om igen. Så jeg fik psykolog hjælp, og det hjalp mig gevaldigt. Jeg fik taget mig sammen til få kørekort i 2009 og en uddannelse som serviceøkonom med sports-management som speciale, og mit kørekort skal fornyes hvert 5 år.

Så sidder du og tænker, om jeg tager min medicin endnu, og ja det gør jeg, da jeg ikke vil trappe ud af den, men går til undersøgelse hvert år og tjekker alt, og det ser fint ud siger min læge.

Men det er en lettelse og en sten, der falder fra mit hjerte nu, og hvor er det godt. Jeg har ikke turdet sige det til alle, selvfølgelig ved min familie det, men at dele det med jer betyder rigtigt meget, så jeg håber også, at I kan sætte jer i mit sted omkring alkohol og smøger. Der er ingen grund til at lege kis pus med ens eget helbred. Jeg vil hellere være lud fattig end at have et dårligt helbred. Til andre, der er i samme situation som jeg, bland ikke alkohol med medicin generelt, det er altid en dårlig cocktail.

Så nu ved I, hvorfor jeg ikke drikker og ryger, og jeg har det godt i dag, tak fordi du læste mit blog indlæg og håber det giver en klar forståelse for, hvorfor jeg altid siger nej tak til en øl eller sjus eller vin, men vil altid gerne tage imod en sodavand, hvis du byder på sådan en.

GOD SOMMER DERUDE 2015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JANTELOVEN MIN BARE RØV