HVILKEN STØRRELSE ER DIN RØV?

HAR DU EN GOD ADFÆRD PÅ FACEBOOK

Hej bloglovers,

SYNES DU SELV, DU HAR EN GOD ADFÆRD PÅ FACEBOOK?

Jeg er grundig træt af folks udsagn på min video i dag, hvor titlen hedder, jeg er single. Folk kommer med det samme med spydige kommentarer, om at jeg enten er desperat eller andet. Nej, jeg er ikke desperat eller noget, jeg tør bare at lave en fucking god video om det, og jeg står ved, det jeg siger til offentligheden. Folk kunne lære noget af mig, og gøre det de føler for og ikke lade sig kue af andres holdninger. Det kan der ikke ændres ved alligevel. Selv jeg kan ikke ændre på det, men jeg kan gøre det som jeg har lyst til og være tilfreds med det. Og det er jeg i høj grad.

Jeg er ikke dum oveni bøtten, men har noget at rykke med, og gud hvor er jeg meget stolt af det. Når man stikker næsen frem i dag, får man tit smidt en ladefuld lort tilbage, men jeg tager mig tit et bad bagefter, hvis i forstår sådan et lille hint.

Lad ikke facebook styre dig, skriv hvad du vil, for det må du gerne. Hvad folk mener er jo deres sag, og det kan du ikke ændre på. Jeg ved, at mange tit tænker to gange eller 10 gange, før de skriver noget på Facebook. Hvis du kan stå inde for det du skriver, er der vel ingen problemer i den retning. Og kan du stå til regnskab for, det du skriver og kan forsvare det, så mener jeg bare du skal skrive løs.

Jeg mener, at Facebook er blevet en svømmehal uden en livredder. Der svømmer så meget lort på det medie som næsten ingen kan kontrollere mere, og hvad stiller man op med det? Det er jo et godt spørgsmål, jeg har ikke svaret på det, og det har du sikkert heller ikke. Måske skulle facebook bare lukkes ned eller hvad?

VÆR DIG SELV, OM DET ER PÅ FACEBOOK, ELLER OM DET ER ANDRE STEDER.
GOD SOMMER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVILKEN STØRRELSE ER DIN RØV?