Har du været en kæreste utro?

Jeg er sårbar og kun et menneske

1507779_1386304004962541_1938210928_n

Hej
Jeg vil gerne inviterer jer til at møde manden bag Numse Rasmus. Mit rigtige navn er Rasmus Billing Birnbaum. Hvem er han? Jeg er en mand på 40 år som kommer fra Aalborg. Jeg kommer ud af en dejlig familie med flere søskende både hele og halve. Jeg blev desværre forældreløs d. 3. november 2014, hvor på jeg mistede min elskede far, som kun blev 69 år. Han døde efter en operation på Aalborg Universitets Hospital. Min kære mor mistede jeg i 2011 til lungekræft og lillehjerne kræft. Tabet af begge af mine forældre har ramt mig hårdt. Især da min far gik bort. Det tab var det sidste, jeg kunne klare, for nu gik det op for mig, at jeg slet ingen forældre har, og de kommer ikke tilbage. På billedet øverst kan man se min far og jeg, et billede og en dag jeg mindes om hver dag. Man skal huske på man kun har et liv og bør nyde det efter bedste evne, og ikke tage livet for givet, for det kan forsvinde ud af hænderne på os alle en dag. Som jeg altid siger til venner og bekendte, få tid med jeres børn, forældre og dem i holder af. Sig til dem at I elsker dem, da det er noget af det smukkeste man kan gøre.

Jeg er en person der til tider hviler i mig selv. Og har man set mig på TV i singleliv eller andre programmer, så vil jeg gerne understrege, at man klipper og klistrer for at sælge programmet bedst muligt, men jeg kommer jo ikke udenom, at det jeg siger er forkert eller rigtigt. Jeg har det sjovt når jeg laver TV, men jeg kan ikke være sådan i 24 timer. Det man ser i programmerne er brudstykker som man får serveret i sofaen. Jeg er et menneske med følelserne placeret de rigtige steder, og tør vise dem og tale om dem. Man er ikke tøset bare fordi man taler om følelser, det er bare god egenskab at have.

Jeg vil gerne have den opfattelse, at de mennesker jeg møder ser mig som et godt menneske, for jeg er et godt menneske, og ikke en person der vil nogen mennesker noget ondt. Det ligger ikke til mig på nogen måde. Man kan have holdninger og meninger om alt, også om mig og det kan jeg ikke gøre hverken fra eller til.

Når jeg møder nye mennesker, ønsker jeg ikke, at de skal være bange for at komme hen til mig. Jeg bider ikke. Kom og oplev mig på egen hånd, og dan dit eget indtryk af mig. Jeg er jordnær, lige til og siger altid tingene uden filter, for så ved man hvor man har mig.

Jeg vil bare gerne tilføje, at jeg er den jeg er, men når jeg laver TV så er jeg i en boble, hvor jeg har det sjovt og giver den gas.

Men det er sikkert og vist, jeg vil aldrig ændre min personlighed bare for at tilfredsstille andre mennesker. Jeg håber da heller ikke i vil gøre det, som jeg altid siger vær stolt af dig selv og den måde du er på. Og uanset hvor meget livet kan være hård mod en så NEVER GIVE UP, FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE. Det gør jeg, og jeg vil skide på alle der siger, at jeg er en idiot.

Hvis min far og mor var her, ville jeg kigge dem dybt i øjnene og sige “jeg elsker jer”, men det kan jeg ikke, så derfor vil jeg skrige ud i den blå luft og råbe det.

JEG ELSKER DIG FAR – JEG ELSKER DIG MOR
EVIG KÆRLIGHED JERES SØN RASMUS

6

  • Lone

    Super flot skrevet Rasmus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • numse rasmus

      Hej Lone
      Mange tak for det, jeg er meget glad for at folk tager i mod min blog og alt hvad jeg skriver kommer fra mit hjerte af
      kæmpe knus Rasmus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne Eva Jepsen

    Så sandt så Sandt det du skriver Rasmus og meget smukt 🙂 Ære være din Far og Mors minde <3 Jeg fornemmer det du skriver kommer lige direkte fra dit hjerte og det er smukt 🙂 Knus og Kram fra Jeanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • numse rasmus

    Hej Jeanne ja det er rart og komme af med det, og det varmer at folk læser det da det er meningen, Men ja jeg får aldrig min far og mor tilbage men de lever i mit hjertet hver dag,

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne Eva Jepsen

    Jeg blev varm om hjertet da jeg læste det , og husk din Mor og far er ikke borte , De er kun gået i forvejen , og tro mig de er med dig hver dag på en eller anden måde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • numse rasmus

    Hej Jeanne det er hvad livet handler om at man skal være der og leve livet og du har ret de er bare gået i forvejen, men jeg møder dem også igen :142:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Har du været en kæreste utro?