HAR DU EN GOD ADFÆRD PÅ FACEBOOK

DET SKAL FEJRES OVER 10.000 HAR BESØGT MIN BLOG

Til alle mine trofaste bloglovers,

DET SKAL FEJRES

I dag er det en god dag. Jeg har nu været blogger i godt 1 månedstid nu, og jeg er pavestolt, for jeg har formået at lave over 44 blog indlæg med forskellige emner både om mig selv og andre ting. Jeg er glad for at blogge, da det giver mig et frirum

Det som skal fejres er, at jeg pr. dags dato har over 10.000 besøg på kort tid, og over 14.000 sidevisninger, og ikke nok med det, så har jeg omkring 6000 unikke besøg. Om man vil det eller ej, så er jeg stolt af mig selv, for det viser, at der sidder nogle dejlige bloglovers derude, som gerne vil læse det jeg skriver. Det betyder noget for mig helt inde i mit hjerte.

100000

Jeg vil bare lige dele denne gode nyhed med jer. Jeg synes selv, at det er stort og flot, for det at blogge er ikke bare noget man bare lige går i gang med og tror, at det kører derud ad. Nej, det er hårdt skrivende arbejde med lyst og substans og gode overskrifter, der får bloglovers til at læse videre.

Jeg vil nu gå i gang med et par blog indlæg, der skal laves i dag, og som kommer ud senere.
Kan I have det så godt indtil da mine bloglovers.

GOD SOMMER BLOGLOVERS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAR DU EN GOD ADFÆRD PÅ FACEBOOK