DERFOR DRIKKER JEG IKKE ALKOHOL

JEG MÅ IKKE FÅ SCENESKRÆK VED AT BLOGGE

Hej

Nu har min blog fået over 8.000 besøg på meget kort tid. Er det kun naturligt, at jeg kan miste tilliden til mig selv og min skriftlige evner. Jeg tænker, at jeg ikke må få sceneskræk, og jeg må holde på det, jeg tror på af det jeg skriver, at der er nogle mennesker, der gider og læse det. Der er vel en grund til, at jeg har så mange besøgende, så tro på dig selv og skriv hvad du føler for. Jeg ved bare ikke altid, hvad jeg skal skrive. Jeg synes ikke, at det er fedt at skrive om mig selv som person, men mange vil gerne tæt på mig og komme under huden på mig igennem bloggen, sådan fornemmer jeg det ihvertfald. Jeg vil heller ikke bare skrive et eller andet ligegyldigt noget bare for at skrive, der skal være substans og dybde i det. Jeg ser meget på andre blogge, hvordan de gør det, og de har jo deres egen måde, og der er mange links til, hvordan man kan gøre det, men jeg mener, at man skal have sin egen stil og måde at gøre det på.

Hvad giver det mig såat skrive en blog, tænker du nok? Jeg har fundet ud af, at det giver mig et frirum og en måde at komme af med en masse tanker og budskaber, ting der kan blive talt om og give eftertanke. Om jeg fatter hvorfor jeg ikke begyndte for langt tid siden, det skal jeg lade være usagt, men jeg har fundet mig en platform, hvor jeg befinder mig godt og med en kop kaffe til, når jeg skrive mine blog indlæg. Skal jeg tale lige ud af posen, så kan det også være svært at skrive, da jeg ikke altid ved, hvad jeg skal skrive om. Det som jeg skriver, det må ikke være ligegyldigt. Jeg vil jo gerne have faste læsere i fremtiden.

oo

Du kan endelig ikke tro, at jeg bare gør det for sjov. Nej, jeg vil virkelige gerne få succes med det at blogge, ellers ville jeg ikke bruge så meget tid på det. Jeg har været aktiv i godt og vel 14 dage og med de 8.000 besøg jeg allerede har, kan jeg kun være målrettet til at komme bredere ud til folket.
Nogle mennesker har diverse holdninger om mig igennem TV, og i denne her blog er det også en mulighed for, som jeg tidligere har skrevet, at komme fordommene til livs, og give dig et andet indtryk af, hvem Rasmus i virkeligheden er og ikke kæle navnet numse rasmus er. Jeg ved godt, at jeg ikke kommer udenom navnet NUMSE RASMUS, men jeg er meget mere end det navn.

Jeg håber, at du kan følge mig igennem mine tanker her, og hvad jeg vil med min nye blog, og jeg glæder mig hver dag, når jeg skal skrive et nyt indlæg.

GOD SOMMER TIL JER ALLE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DERFOR DRIKKER JEG IKKE ALKOHOL