Hvad vil kvinderne have af os mænd i dag og omvendt har du tænkt på det?

Hvad lavede du før facebook tog verden med storm?

Hej med jer alle,
Facebook begyndelsen var et kæmpe hit for alle i hele verden. Facebook har efterhånden været her en del år nu, og hvad har det ført med sig? En blandet landhandel på godt og ondt. Hvad er godt og skidt for os som har profil på Facebook? Det er der nok bred mening om, nogen elsker det, andre hader det og så er der der dem, som er semi vurderende. Men jeg er meget tænkende, og kommer tit til at tænke på, hvad vi egentlig lavede før Facebook og de andre udbyder f.eks. Twitter og Instagram kom til. I dag sidder mange af os med vores ipad eller computer hele tiden, desværre inklusiv mig selv. Man er igennem årene blevet mere afhængig af digitaliseringen. Jeg tænker tit, hvor sundt er det for vores børn? Kan de blive stresset af det og kan vi som voksne sætte en grænse for vores børn? Jeg har ingen børn, men jeg kan forestille mig, at mange børn er på Facebook 24/7, men hvordan kan man ændre den adfærd? Jeg tror, at det er meget svært, da det er blevet en del af vores samfund i dag, og det kan ikke ændres.

Men før i tiden, før disse sociale medier kom til, var vi mere ude og besøge vores venner eller lavede noget fysisk sammen. Vores fælles adfærd i dag er langt anderledes og det er en skam, tænk hvis man kunne løsrive sig fra de digitaliserende medier, det kunne være fedt, men nu til dags er samfundet sådan, at det kan man ikke 100 procent.

Hvad mener du om de sociale medier? Er det godt for fremtiden eller ondsindet cirkel vi er kommet ind i, og kan vi løsrive os fra den for at vende tilbage til tiden før Facebook kom til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad vil kvinderne have af os mænd i dag og omvendt har du tænkt på det?