Reality generatioen kendt eller anerkendt

Hvad vil kvinderne have af os mænd i dag og omvendt har du tænkt på det?

198743-kvinder

Hej
Hvad vil kvinderne have af os mænd i dag og omvendt? Har du tænkt på det?

Hvad vil kvinderne have af os mænd? Det er et godt spørgsmål, men man kan også stille spørgsmålet, hvad vil mænd have af jer kvinder? Jeg kan kun svare udfra mit synspunkt og kan måske generalisere lidt omkring emnet. Jeg mener det kun positivt, når jeg skriver, at kvinderne er meget mere selvstændige i dag, end de var for bare 20 år siden. Og derfor får vi mænd ikke lov til at være mand på sammen måde som vi kunne være for mange år tilbage. Der er sket en masse hos både mænd og kvinder forhold til hvordan vi opfatter tingene. Den adfærd kan man nok ikke pille ved, da man i dag har så stærke holdninger og meninger hver i sær.

Jeg tror i sin helhed, at kvinderne gerne vil have at mænd skal være mænd, men der opstår en stopklods hos kvinderne. Den gør at vi mænd ikke kan bryde igennem muren, for så kan det ende med, at kvinden bliver sur. Nu generalisere jeg ikke kvinderne allround, men det er eksempel.

Jeg ved til gengæld, hvad vi danske mænd savner hos de danske kvinder. Lidt mere sødme, jeg har selv opfattelsen af, at de danske kvinder til tider kan virke enten uopnåelig eller bare distancerende og sure. Jeg ønsker, og tror også andre mænd ville synes, at det ville være super dejligt, hvis de danske piger/kvinder ville være lidt mere imødekommende og friske i mælet. Jeg har igennem årene fået den klare opfattelse, at man støder på små sure kvinder. Om det er fordi de er generte eller tilbageholdende, det ved jeg jo ikke.

Men vi må vel give og tage begge veje. Ingen er perfekte og man kan vel lære igennem hele livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Reality generatioen kendt eller anerkendt