Jeg er sårbar og kun et menneske

Reality generatioen kendt eller anerkendt

770d11f0f704a6c1f1c8b46e78edd8d8_Welcome-To-Reality-e1390532891735-1156-577-c

Hej smukke mennesker,

I min branche kan man ikke blive anderkendt for noget. Man kan kun blive kendt i en kort periode for at underholde hele den danske befolkning. Er det samfundets skyld, det er blevet sådan med alt det reality som køre på mange kanaler i dag. Jeg har på ingen måder noget imod folk der vil prøve reality branchen, alle mine kollegaer i branchen eller mig selv. Man kan stille sig selv spørgsmålet, vil man f.eks. betegne Mascha Vang som en person, der er anerkendt eller bare kendt? Ja, hun laver blog ligesom mig og mange andre i verden, men er det nok til at man er anerkendt for at drive blog? Ja, hvis du kan leve af det. Der er intet ondt i det jeg skriver, men hæfter mig bare ved, at enhver kan lave en blog, også mig, men er jeg anerkendt bare for at kunne leve af det. Jeg mener der skal mere til, f.eks. synes jeg, at man er anerkendt og ikke bare kendt hvis man kan noget helt unikt, og som kan give dig en pris for det du laver. Måske skulle man oprette en blog pris Award hvert år? Så mener jeg der er og kan være mere anerkendelse end bare for at være kendt.

Jeg har fuld respekt for Mascha Vang og alle mine reality kollegaer, som er så farverige og fantastiske. Uden dem var der ingen underholdningsprogrammer i dansk TV og tak til samfundet i dag for det er sådan!

Det var bare en belysning af, hvad jeg mener om at være kendt for noget eller anerkendt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er sårbar og kun et menneske