JEG MÅ IKKE FÅ SCENESKRÆK VED AT BLOGGE

HVORFOR ER IKKE NOGEN REALITY STJERNE FÅ SVARET HER

Hej smukke mennesker

Et ord jeg hader max er reality stjerne. Når man omtaler mig i pressen om, at jeg skulle være en reality stjerne, fandme nej. Jeg er ikke nogen reality stjerne, jeg er mig selv. Bare fordi man laver fjernsyn og gør det sammen med toppen af de andre danske reality kollegaer, gør det mig ikke til en stjerne. Jeg er måske skæv i min udtalelse her, men det er sådan jeg opfatter det. Jeg vil heller sige Linse, Gustav, Amalie, Geggo og mange andre er meget mere reality stjerner med format og karakter end jeg. Det kan være jeg modsiger mig selv, tænker du, men nej nej, den er god nok. Jeg har det bedst med at være naturel og ikke en voks figur. Den ægthed jeg besidder, er der ikke ret mange af mine kollegaer, der har på sammen måde, da vi er forskellige. Jeg har intet i mod mine kollegaer fra branchen, jeg kan prikke til dem, men det er med et smil.

Jeg har lavet TV siden 2004 og til nu, og har erfaring med en del forskellige tv formater, og jeg har mødt mange personligheder her igennem, og alle har noget at byde ind med på hver sin måde. Hvorfor går betegnelsen reality stjerne igen og igen, det fatter jeg ikke, for desværre stiger det nogen mennesker til hovedet. Jeg holder mest af de mennesker, der forstår at være på og samtidig holde benene på jorden og være i kontakt med sig selv og sine medmennesker og deres fans.

Så igen, jeg er bare mig selv og ingen reality stjerne. Jeg er på lige fod med andre mennesker, bare fordi jeg har lavet noget tv gør det ikke, at jeg får min egen plads i hele verden. Jeg tænker på, om det kan forstås, det jeg skriver, eller om det er helt gak.

Jeg ved godt man kommer længst med ærlighed, og det lever jeg efter hverdag. Men her til sidst vil jeg sige igen, kommer du ind i denne branche så vær ydmyg og jordnær med fornemmelse for ændringer.

GOD SOMMER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG MÅ IKKE FÅ SCENESKRÆK VED AT BLOGGE