FUNKYWALL MED STIL

KAN MAN STOLE PÅ DATING.DK

Hej bloglovers

Sådan begynder dating.dk deres intro
Find kærligheden på Danmarks største og bedste datingsside
Er du klar til af finde en kæreste? Hver dag er over 65.000 singler online på Dating.dk, og vi har siden 1998 bragt flere par sammen end nogen anden dansk datingside. Tilmeld dig i dag og mød kærligheden her.
BULLSHIT SIGER JEG BARE!

Jeg går knivskarpt efter om man virkelig kan regne med dating.dk og single.dk som udbyder, eller om de snyder deres medlemmer. Jeg ved af egen erfaring, at de tager røven på folk, bruger falske profil billeder for at lokke folk til og profiler som slet ikke eksisterer.

dating.dks-nye-design-e1364810073383

Jeg har holdt mig fra disse to udbydere, som kan virke utroværdige og som bondefangeri. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan drive forretning på den måde, og med god samvittighed. Eksempelvis ser man på DR, som har haft Dating.dk under lup, at de herefter lover at tingene bliver bedre eller skal være i orden, men er de nu også det? Jeg mener, man selv vælger om man vil smide penge efter dating.dk eller single.dk, de fremstår så perfekte, men hvorfor er det så at dating.dk kommer i DR og under lup?

maxresdefault

Vrede brugere: Dating.dk har snydt os for 714 kroner.
Forbrugerrådet kalder dating.dk’s metode for meget kritisabel. Selvom det er fra 2012, kan man så regne med dem. Jeg stiller spørgsmålet igen og igen, for hvem holder dem op på det?

Få en plus-profil i en uge på landets største dating-site for kun 19 kroner.
Sådan lokker Dating.dk, men tilbuddet kan vise sig at blive aldeles dyrt, hvis du ikke læser det med småt.
24timer kan i dag fortælle, at et højt antal kærestesøgende på dating-sitet føler sig snydt, for afmelder du ikke din plusprofil inden ugen er omme, bliver der hævet 714 kroner fra dit kreditkort.

Jeg er forarget over det her. Selvom man i dag kigger på deres Trustpilot er der god omtale, eller er det bare naive mennesker det sker for. Jeg ønsker ikke at hverken dating.dk eller single.dk snyder deres medlemmer mere.

Historierne er mange, og der er nok flere der bliver snydt.
Er det også i orden de tager overpriser på medlemskab og snyder folk. Jeg kan godt se, at det er en god pengemaskine, men det er absolut ikke i orden at snyde og især ikke folk, der søger kærligheden og endda på falske forudsætninger.

Er jeg for kritisk her? Ja måske, men jeg tror ikke, der er rent mel i posen hos hverken dating eller single.dk. Jeg er glad for at få belyst det her, også selvom der er nogen, der slet ikke bliver holdt for nar eller snydt. Jeg erkender, at jeg har været på begge sider, og jeg kan sagtens undvære det og ikke smide noget efter dem udover en skarp kritik, med tanke på om de har en ordenligt forretningsgang overfor deres medlemmer.

Så læs alt med småt inden i betaler på nettet. Fælderne er derude så vær opmærksom på uforudsete problemer, inden du betaler for at finde kærligheden.

Her er et par grunde til, at du ikke skal smide penge efter kærligheden på dating.dk eller single.dk
1 Spar de penge og tag ud at spise med en date.
2 En date koster ikke et månedligt beløb find hende på facebook eller andre gratis sociale medier.
3 Du er underlagt et hav af regler.
4 Du skal ikke føle dig snydt.
5 Du finder hende ikke på disse dating sider eller ham, da man bliver mere fristet end bare at se på en profil
6 Du ved hverken op eller ned, folk er utroværdige.
7 Du bliver skuffet.
8 Du kan ikke vide om, det er falske profiler som du har brugt unødigt tid på.
9 Du må tage i byen eller private fester
10 Du må ikke lade dig lokke med social markedsføring dating reklamer, det er nemlig setups.

GOD SOMMER HELD OG LYKKE MED KÆRLIGHEDEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FUNKYWALL MED STIL