FUCK BOTOX GET REAL STUFF

HVORNÅR ER EN DATE EN GOD DATE

7041329-kys-first-date

Hej

Nu hvor jeg har lavet singleliv, har jeg datet mange skønne kvinder. Igennem de 5 år jeg har lavet singleliv på Kanal 4, har jeg en meget dyb erfaring om, hvornår en date er en god date og hvilke signaler man skal være opmærksomme på.
Der er flere ting i at en date er god eller bliver bedre og bedre, kommunikation, lytte, se hinandens krops sprog an, mærke på stemningen og kom med komplimenter uden at fedte for hende, da hun kan mærke det på lang afstand, og husk på at man må og skal ikke være for egocentret.

Mange har gode råd til, hvordan man skal gebærde sig under en date eller efterfølgende, hvis man taler i telefon med hinanden. Min erfaring siger mig, at man skal hvile i sig selv og mærke efter, om det er ægte eller ej. Lad være med at føre hinanden bag lyset, mennesker er kloge nok til at finde ud af om du er ægte i din adfærd, eller om du har falske områder som du danser på. Jeg behøver ikke at skrive det her, men gør det alligevel, vær ærlige og respektfulde overfor hinanden.

Hvornår er en date en god date? Det er den når begge parter har gensidig forståelse for hinanden, har en god følelse af at man pejler ind på hinanden lige så stille og roligt, samt at du, om du er mand eller kvinden, kan se i øjnene og få et lille sus i maven og en masse dejlige smil sendt afsted uden omsvøb. Måske tager man hinandens hænder og fletter dem sammen og kigger på hinanden, og kan mærke en gnist, der kan give ild til bålet. Det kan sagtens ske på første date eller 4 date, der er ingen tid på det, rammer man hinanden, så rammer man. Man skal huske på, at når man så kan mærke at man er ramt, så skal man også give plads til hinanden og mærke savnet. Man kan sagtens se hinanden hver dag, men det er absolut ikke nødvendigt, da man kan mærke mere og mere efter om det er det rigtige, men det er det vel hvis man har haft en succes oplevelse.

Kærlighed er en gave til mennesket, brug det med omhu og livskvalitet med respekt for din kommende partner.

Jeg ønsker alle held og lykke med at finde kærligheden, og til dem der har den allerede, hold den i live.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FUCK BOTOX GET REAL STUFF