Møde med journalist kl 10.30

Klamydia – FUCKTABU – Danmark

197d0814_shutterstock_144663611.xxxlarge_2x
Hej

Jeg vil gerne skrive om min oplevelse af at være ramt af kønssygdommen klamydia. Jeg er røv træt af, at man i Danmark, og sikkert også andre steder, har et kæmpe tabu omkring kønssygdomme. Hvorfor kan man bare ikke tænke sig om to gange, inden man dyrker sex? Og lige meget hvor tændt man er på hinanden, og der ikke er nogen form for beskyttelse, så laver man intet. Medmindre man fluks løber 100 meter ned til apoteket for at købe kondomer, så man kan passe på hinanden. Jeg mener, at det er begges ansvar, men jeg siger også, at man ikke bare ikke skal være ego her, men tænke på sin partner. Jeg skal ikke gøre mig til dommer, men jeg har heller ikke været god til det, men har lært meget af det, og jeg har taget det til efterretning.

fbce44c4bcfb438698671708ce8c2619_kondomer

Jeg ved, at der er meget tabu omkring kønssygdomme, men for at være helt ærlig, så skal man jo ikke dø af det. Man skal bare tænke sig om, inden man dyrker sex, og det glemmer de unge mennesker tit og ofte i dag, tror jeg. Det kan give en del bekymringer, og som sagt har jeg selv været ramt af klamydia, men jeg tog til lægen for at få medicin, og jeg fortalte min partner dette. Det skal siges, at vi ikke var kærester, men hygge venner. Hun blev sur med det samme, men jeg fik forklaret hende, at jeg jo ikke har kunnet mærke, at jeg var ramt, så jeg var ubevidst om det. Herefter var hun helt okay med det, og hun var glad for at jeg ringede og fortalte det til hende. Hvis du en dag skulle rammes af klamydia synes jeg, at du bare skal fortælle det til den eller de partnere, du har hygget med. Du vinder mere respekt på det end at holde kæft. Det er en grænse, der skal brydes og det kan være hårdt, men jeg ved du kommer igennem det. Og det gælder både jer kvinder og mænd.

1459099-img-sex-laska-kondom-antikoncepce

Jeg mener, at idet man ikke taler om det, gør det værre end det egentligt er. Så kommunikation er vigtigt og vær ikke bange for, at sige det hverken til dine venner eller partner. Skulle de blive sure og ikke være glad for, at du fortalte din partner det, så må det være deres egen hovedpine.

Jeg håber, at man i fremtiden kan tale mere om kønssygdomme, og at det ikke bliver så stort et tabu at man skal tie, da det ikke tjener nogen det bedste. Det er jo lidt underligt, at man sagtens kan tale om sex generelt, men man kan ikke tale om det, hvis en er blevet smittet. Det giver ingen mening og forståelse.

Jeg er enig i, at vi alle elsker sex, som er en vidunderlig gave fra vor herrer, og der kan komme massevis af frække oplevelser ud af det, men omtanke giver også succes i sengen!

SEX SKAL VÆRE SJOVT OG IKKE NOGET, MAN BLIVER SYG AF SÅ HUSK ET LÆGE TJEK I NY OG NÆ HVIS DU ER MEGET SEXUELT AKTIV

sex-wide

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Møde med journalist kl 10.30