Fuck Storvorde læge center er min far kun et stykke papir værd?

Mit bud på hvad en god bade ferie er

Nu står sommerferien for døren, og mange skal snart på ferie. Men hvad er en god ferie? For mig er en god ferie, hvor alt er pakket og klar, og at man har styr på alting og specielt, at man har været på apoteket efter piller for dårlige mave, for hvem gider at sidde på toilettet i 3-5 dage. Jeg har prøvet det, og du har sikkert selv også været der eller kender nogen der har. Jeg er jo single, så skulle jeg rejse, skulle jeg have en god ven eller veninde med da jeg ikke er type, der rejser alene. Du skal også vide, at jeg ikke er kedelig at have med på ferie, dog drikker jeg ikke alkohol men masser af vand. Jeg er meget nysgerrig efter at se noget kultur, når jeg er afsted, men det er vigtig for mig, at der er all inclusive ordning, da jeg elsker mad hele tiden. Jeg gider heller ikke sove ferien væk, uanset om jeg er væk i en uge eller 14 dage.

rejsecitat

Jeg vil have det bedste ud af ferien, helst en med en dejlig morgen dukkert i poolen, også bare nyde det otium, inden alle andre vågne. Nu tænker du sikkert om jeg er nem at rejse med, og det mener jeg selv jeg er. Jeg mener, at man skal være der for hinanden, om det er på badeferie i Grænkenland eller på skiferie i Frankrig. Personligt er jeg nu mest til bade-daseferie. Jeg går også meget op i, at det rejseselskab man er med er punktlig og serviceminded.
Hvad skal jeg lave på en ferie? Jeg laver det, der er godt for mig. Jeg elsker poolen, stranden, besøge de lokale og komme på marked. Jeg holder meget af at nyde den lokale befolkning og jeg sætter pris på dem som mennesker.

grekenland_hus-rotation

Du skal heller ikke tro, at jeg ikke sætter pris på komfort, for det gør jeg. Hotellet skal være på mindst 4 stjerner, idet jeg holder meget af god kvalitet, men jeg går også op i rengøringen. Ja, kald mig bare pernytten, men når jeg holder ferie, så skal alt bare være lækkert.

Afgang

Inden afgangen skal jeg bare være sikker på, at jeg har husket alt. Det kan godt virke lidt ladylike, men hader at stå i en lufthavn og så finde ud af, at jeg enten har glemt mit pas, mine kondomer eller penge. Ja, stress kan gøre meget, jeg har prøvet at misse en flyafgang også, det er bestemt heller ikke sjovt.

images

Så alle jer der skal på ferie i år, HUSK passet og få en dejlig ferie og nyd den i fulde drag og husk ikke mindst

skoenhed-lav-din-egen-solcreme

carrera-solbriller-ENDURANCE-mænd-herre-kvinder-damer1

GOD FERIE TIL JER ALLE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fuck Storvorde læge center er min far kun et stykke papir værd?