Kom indenfor i min lejlighed

Vil du vide hvilken kæreste jeg er?

Hej alle,

Nu er vi kommet til, at jeg vil skrive om hvilken type kæreste jeg er, hvis man kan sige det sådan. Der er vel generelt fordomme om mig, da jeg har lavet TV, men jeg er jo også en mand på 40 år, snart 41 her til juli og jeg er, nok ligesom mange andre, single. Men hvilken type kæreste tror du jeg er og indeholder hvis jeg blev kæreste med en? Det er sådan, at jeg er meget åben i et forhold og vil gøre det bedste hver gang, men jeg er også en som går på kompromis, da det betyder meget for mig.Man må give og tage for hinanden, så tror du, at jeg er en kedelig kæreste type? Absolut ikke. Dog drikker jeg slet ikke alkohol, men af den grund er jeg ikke kedelig overfor min partner, men jeg er ikke typen, der går så tit i byen generelt, heller ikke hvis jeg har en kæreste. Ikke at jeg hellere bare vil sidde hjemme og flette fingrer. Jeg vil gerne ud i naturen eller lave spontane ting sammen, det er dog lidt svært, hvis hun har børn. Jeg har haft kæreste med børn og det er herligt, men ting skal bedre planlægges, end hvis det var en kæreste uden børn. Jeg er som kæreste meget impulsiv med hang til fornøjelse og overraskelses momentet, idet jeg er typen, der kan finde på at overraske, på den gode måde. Det kan være med middag eller blomster, varm omsorg eller bare en oplevelse for begge som man bliver glad i låget af, og der behøver ikke være en bestemt grund til det, det er bare fordi jeg elsker at gøre det.

Jeg har også dårlige sider som kæreste, øv, men det er sandt. Jeg er jo ikke perfekt, men jeg har utrolig dårlig tålmodighed, men trækker vejret en ekstra gang. Jeg er også dårlig til at putte efter sex, det vil nogen kvinder og jeg har ikke noget i mod det, men efter sex skal jeg spise, jeg ved ikke lige hvorfor, men derefter kan vi putte.
Jeg elsker meget at ligge i ske. Bare det at falde i søvn i hinandens arme og mærke hinandens vejrtrækning, det gør mig glad i kroppen. Og jeg er bare en, der er vild med at være i bad sammen med min kærste og vaske hår på hinanden, det er så dejligt. Så er man også fri for at gå til frisøren, hehe.

Jeg er slet ikke så dårlig en kæreste at få, og jeg er heller utro, men føler jeg mig usikker så stiller jeg spørgsmål ved det og taler med hende, og omvendt skal hun også. Jeg acceptere ikke utroskab, jeg kan sagtens tilgive, men glemmer ikke så derfor får hun aldrig chancen igen alligevel. Jeg er en mand, der er i kontakt med mine følelser, og jeg er ikke bange for at tale om det eller skrive om det, som jeg gør her.

Ulempen ved at have mig som kæreste er, at jeg snorker om natten, beklager, men køber gerne ørepropper til hende, hvis det er det som skal til for, at hun vil sove med mig, selvom jeg snorker.

Men som jeg et problem eller ved det ikke, men de første 3 måneder af et forhold, er egentlig ikke et forhold, men en prøveperiode, synes jeg. Jeg ved det lyder dumt, men kort sagt kender man jo ikke hinanden end til skindet Derfor har jeg altid sagt, at man er først tæt på et forhold efter 6 måneder, men jeg skal ikke gøre mig til dommer, men alligevel lidt, for sådan opfatter jeg det, men jeg kan lære at ændre syn på det med den rette pige.

Er du skræmt nu eller er det logisk skrevet? Det hele kommer fra mit hjerte og det er dejligt at skrive om hvilken type kæreste jeg er, så du kan få et indblik i hvem jeg egentlig er på denne front.

Jeg håber, at det har været godt at læse om.

2

  • Gitte knudsen

    Den pige der får dig er heldig håber du finder en der vil sætte pris på dig og din ærlighed suuuuk lige min type

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rasmus

      Kære Gitte,
      Du har sikkert meget ret det vil være dejligt med en kæreste der vil mig det bedste og jeg vil også hende det bedste.
      Venlige hilsen
      Rasmus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kom indenfor i min lejlighed