DET BEDSTE RETRO TV IGENNEM TIDERNE

FUCK BOTOX GET REAL STUFF

Have-You-Been-Duped-By-Fake-Botox_1

Hej

Håber i nyder dagen og den weekend, der er på vej, det gør jeg!
Men jeg er bare nødt til at skrive det her. Jeg fatter det slet ikke, alligevel ser man det tit. Hvorfor er det, at unge piger skal dopes med Botox og få større bryster? Som mand vil jeg hellere have den ægte vare, det som er naturligt og blødt, og ikke murstens patter eller pumpede læber.

Jeg elsker kvinden som hun er, og jeg vil aldrig have en pige, der får botox eller får silicone bryster. Jeg synes, at det er en skam at de unge piger skal igennem alt det, og hvorfor? Jeg undre mig vildt meget, er det for at være med på beatet eller usikkerheden om, hvor god man er, eller er det bare for at vise, jeg kan også når andre kan. Jeg vil tilføje, at jeg har personligt intet mod mennesker, der får disse ting, men det viser for mig, at de er usikre og ikke kan stå ved deres egne værdier og om deres personlige forhold til sig selv. Hvad gjorde de før botox og silicone kom på marked? Så måtte de leve som det var i naturlig form, og det gik vel fint nok, så hvorfor så nu, jeg fatter det ikke. Det jeg synes der er synd for de unge piger er, at det er som om de tror de skal leve op til noget i samfundet.

Jeg tænker, hvor er succesen i det her. Ja, de får større bryster og læber, men for mig at se er det som en sex appeal til mændene. Og hvad kan vi mænd så tænke? Ja, det er soleklart at vi tænker, hun er fræk fordi hun ser sådan ud, men ikke jeg. Jeg tænker, at hun måske har dårligt selvværd og køber sig til falske forhåbninger om at blive accepteret.

Jeg håber de unge piger tænker sig om. Vær stolt af dig selv som du er, lad være med at købe dig til at være en plastisk model.

Siger kort igen, har respekt for jer som mennesker, men ikke med alt det i fodre jer med. Det er ikke smukt!

I er ægte, hvis i tør at være jer selv inderst inde i jeres hjerter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DET BEDSTE RETRO TV IGENNEM TIDERNE