SÅDAN FÅR JEG RO I SJÆLEN

HVORFOR DELTOG JEG I PROGRAMMET SINGLELIV

Hej lækre bloglovers

love-couple-beach-high-definition-wallpapers-cool-desktop-widescreen-pictures

Kan i holde varmen. Jeg satte jo en tråd op på Facebook, hvor I kunne komme med gode emner, som jeg kunne skrive om. Jeg har set dem alle igennem og jeg har valgt at skrive om hvorfor jeg deltog i programmet Singleliv, som blev foreslået af Cecilie Madsen. Tak fordi i gider at komme med forslag.

Singleliv tog sin begyndelse for ca 5 år siden. Jeg har været inde over singleliv to gange. Første gang kom de hjem til mig og lavede en casting, men på det tidspunkt efter casting tænkte jeg, nej, jeg turde ikke at deltage. Så kom anden gang, og jeg tænkte ved mig selv, at skal det være så skal det være nu med fuld hammer. Jeg sagde til mig selv, at jeg vil åbne døren til Danmark helt end at den bare skulle stå halvt åben. Nu kunne man sige man var i gang, og jeg var nervøs hele tiden.

Hvorfor deltog jeg så? Tja på det tidspunkt skete der ikke rigtigt noget i mit liv, og jeg savnede noget action, så derfor tænkte jeg, at nu vil jeg gøre det og opleve noget og udvikle mig personligt, hvis jeg kunne det. Det har så vist sig igennem de 5 år, jeg har lavet singleliv, at jeg har haft personlig udvikling på både den gode og dårlige måde, man må jo altid tage det sure med det søde. Jeg vidste på intet tidspunkt, hvordan min rejse ville blive modtaget af Danmark. Jeg valgte bare at være mig selv uden filter, det er der nogen som elsker og andre hader. Jeg kan jo heller ikke tilfredsstille alle, og det kan du heller ikke, med det du laver.

Jeg har dated mange søde og dejlige kvinder i Singleliv, og jeg har været foreslet i en af dem. Marina, hun slog mig omkuld, men tingene ændrede sig, så der kom ikke mere ud af det. Jeg kæmpede videre for at finde hende, men det er endnu ikke lykkedes igennem programmet, men man ved aldrig, hvad tiden bringer.

Tit ser man ting i Singleliv med mig eller andre og hvordan vi er. Det bliver klippet sammen i klipperummet og bliver af og til, til noget hvor man nogen gange ikke kan se sig selv. Sådan er TV altså, og det er jeg indforstået med så længe jeg ved, at jeg kan stå inde for det, det er det som tæller for mig.

Jeg bliver tit spurgt, om jeg har fortrudt at være med og svaret er NEJ. Jeg har nydt det og lært meget om mig selv som menneske og kærlighedsjunglen. Det har givet mig en masse gode forståelser. Så tænker du sikkert, hvorfor kom på tv for at finde ud af det? Tja, det kan du have ret i, men i det tidsrum jeg var i gang med det, tænkte jeg ikke over det.

Hvad er et godt singleliv? Det kan der være mange bud på, men for mig er det at være single en dejlig ting, men også en ensomhed som trænger sig dybere ind under huden på mig. Efter jeg har været med i singleliv, er det meget sværere at få en kæreste end før fordi, pigerne/kvinderne tænker på deres omgangskreds. Hvis de kom sammen med en fra tv, hvordan ville hendes vennekreds reagere, og kan hun se sig selv med en, der har været i tv og har et navn som numse Rasmus. Det er en killer og jeg møder meget modstand på det område. Til jer kvinder derude, jeg er ikke farlig eller noget bare, fordi jeg har lavet tv og Singleliv, og har sagt mærkelige ting på tv. Det gør mig ikke til et dårligt menneske af den grund, jeg har også brug for kærlighed og omsorg lige som du har.

Jeg kan blive ved med at skrive, men vil lade jer kvinder tænke over at numse/Rasmus ikke er så slem eller dårlig på nogen måde. Jeg er en kæreste med hjertet på det rigtige sted.

GOD SOMMER BLOGLOVERS
TRO ALTID PÅ KÆRLIGHEDEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SÅDAN FÅR JEG RO I SJÆLEN