SKAGEN TUR/RETUR

KENDER I DET

Hej bloglovers

Noget som kan irritere mig gevaldigt, er når man møder folk som kender mig men ikke hilser. Det er godt nok en lille ting, men hvad er det dog for en mærkelig adfærd man udviser. Selvom man kender hinanden, kan man jo godt hilse på hinanden, er det fordi jeg har lavet tv og folk opfatter mig anderledes end før? Øhh nej kan jeg så tilføje, jeg er bare forarget over den adfærd og hvad føre den til og til hvilket formål.

Jeg er ikke forandret fordi jeg har lavet tv eller udtalt mig forkert, jeg er bare uden filter og pakker intet ind, kun til jul. Når folk er sådan må det vel deres eget problem, men når man ved og kender folk, hvad gør et lille simpelt hej. Jeg forventer da heller ikke på nogen måder at alle skal hilse på mig, som om jeg var dronningen af saba eller kongen af Tour de France, men come on et lille hej skader ikke, og jeg er ikke sur på nogen måder, men undre mig over sådan noget her, og om det er mig der er mærkelig skal være usagt.

Jeg skulle lige have luft på denne her del, for møder og oplever det tit, og jeg synes det er for småligt og kan kan kun håbe, at man godt kan sige hej, som man gjorde før i tiden.

Som jeg opfatter det, kan jeg jo heller ikke ændre på folks måder at agere på, men jeg er tolerant og udviser respekt for alle slags mennesker. Der skal være plads til os alle og verden vil være et bedre sted at være, hvis folk bare kunne være mere positivt modtagelig og åbensindet.

Men sådan er kulturen herhjemme i Danmark, her hilser vi nok ikke så meget på hinanden og hver mand eller baghave passer sit uden omsvøb, men vi kan lære at være mere åbne overfor hinanden, der er jo ingen der bider eller bliver sure. Jeg håber da man vil tænke over sådan nogle små ting, som kan gøre det lidt mere sjovt at komme hinanden ved med et smil.

Så allesammen tænk over det, og sig hej selvom du ikke kender menneskerne, det skader ikke at udtrykke sig med en stor portion smilende hej til vores medmennesker.

GOD SOMMER BLOGLOVERS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SKAGEN TUR/RETUR