EN HILSEN TIL MINE BLOGLOVERS I NORGE

KÆRLIGHED OG TILGIVELSE

Hej bloglovers.

Jeg kan nyde stilhed. Også i mit eget selskab. Jeg behøver ikke at blive underholdt, men kan nyde blot at være der, hvor jeg er i nuet.
Men hvordan har du det med kærlighed og tilgivelse?

Jeg vil gerne prøve at komme dybere ned i emnet som jeg har opsat i dag om at tilgive andre, og give og modtage kærlighed.

Disse to ord som er min overskrift i dag, er meget vigtige ord i vores liv nu, og resten af livet.
Vi er mennesker af kød,blod, sved og tårer. Det kan både være glædestårer, eller sorgens tårer.
Du tænker nok, hvorfor vil jeg skrive om dette. Det er simpelt fortalt. Jeg synes det er vigtigt at man stopper op engang, og mærker efter på sig selv om der er nogle mennesker der skal have mere kærlighed, eller som du har forsømt.

Tiden i dag går hurtigt, og man tænker, det gør jeg i hvert fald, om jeg finder den rigtige kærlighed som jeg skal dele livet med.
Tidens trend er at alle har travlt, og ikke alle har tid til at være i et tæt forhold i dag.
Ikke at det er sandt, men det er kun en opfattelse af det.
Jeg tror også desværre at den virkelige ægte kærlighed ikke holder mere end 10-15 år, da tiden er en anden end den var i 60erne.
Dengang var der en helt anden opfattelse af at være i et ægte forhold med hinanden.

Det typiske glansbillede i dag, er at de unge får børn rigtig tidligt, og at de finder sammen og hurtigt får hus og bil, og at det skal se så rosen rødt ud, men fejlen sker et par år senere. Tingene gik eventuelt for hurtigt, og man tænkte sig ikke lige om, og man kom til at skændes og ville ikke tilgive hinanden, og bliver så skilt til sidst. Jeg kan sagtens sidde her og være meget klog på det her område, også slet ikke alligevel. Men hør lige. Det er sådan jeg oftest har set det være udefra som en standard ting at det ender sådan.

Men tilgivelse er der sikkert mange der har svært ved. Det har jeg også, men ikke så meget som for mange år siden. Jeg har lært gennem tiden, at man ikke kommer udenom at skulle tilgive person eller personer, da det er ens netværk, eller kæreste,mand, kone,elsker og børn det drejer sig om. Jeg kunne blive ved, og erkendelsen af at kunne tilgive, er en kæmpe egenskab som du burde være stolt af.

Hvis man går dybere ned i ordet kærlighed, kan det virke gammeldags. Jeg tror mere at man siger ordet, hvor dejligt at du er blevet forelsket,da jeg tror ordet er mere poppet, men det går ud fra det samme- Forelskelse er jo at man afgiver kærlighed til et andet menneske.

Du må sige hvad du vil, men jeg fatter ikke at man kan købe kærlighed, som nogen gør i dagens Danmark, eller på globalt plan. Der er sikkert mange der køber sig til kærlighed, som jeg absolut ikke mener er rigtigt at gøre, og hvorfor den tendens? Er det bare fordi det er nemt, eller hvad er det? For mig er kærligheden et meget dybt ord, ligesom sætningen, jeg elsker dig, er det. Nu skriver jeg noget du sikkert genkender på et tidspunkt i dit liv, hvor du også har sagt, jeg elsker dig, men af en eller anden grund var det måske ikke ment som det burde, og hvorfor gør vi mennesker det? Jeg forstår det simpelthen ikke.

Jeg er ikke den kloge her, men jeg tænker åbenlyst over, hvordan vi kan blive endnu bedre til at udvise respekt overfor hinanden i et parforhold, med tilgivelse og kærlighed som er vigtig for alle.

GOD SOMMER AFTEN BLOGLOVERS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EN HILSEN TIL MINE BLOGLOVERS I NORGE