HVORNÅR ER EN DATE EN GOD DATE

DET SPØGER I MIN LEJLIGHED

Hej mine trofaste læser.

Så skete det igen. Jeg sidder på min altan i går aftes og er ved at skrive på bloggen, og har siddet derude i godt og vel 3 timer og hygget mig, og lige pludselig høre jeg noget der lyder som tv-kanal, det lyder som om det er tv3, da jeg kender stemmen på programmet der kørte. Jeg tror det er overboen, der har skruet op for sit tv, men det kom så indefra min egen lejlighed. Jeg rejser mig op med et sæt, og det går op for mig at fjernsynet er tændt i min lejlighed. Det kan kun være min far, som ikke lever mere. Der har ikke være åndeligt aktivitet i lang tid også sker det her, jeg fik så meget gåsehud og våde øjne for jeg vidste med det samme, at det var min far der ville se fjernsyn. Førhen tændte han lyset, men han slukkede det aldrig, men jeg er meget glad for, at min far kommer på besøg selvom jeg ikke kan se ham, men bare det åndelige aktivitet fra ham, giver mig en rus af en slags. Det kan slet ikke beskrives, men den følelse er noget som jeg slet ikke ville undvære. Mærkeligt nok så vil jeg sammen med min søster bede om, at få en til at se om det virkelig kan passe vores far kommer på besøg engang imellem, men det er vel egentlig ikke så mærkelig igen, for jeg tror meget på sådan noget her, og det gør min søster også.

Jeg ved ikke om nogle af jer kender til sådan noget åndeligt aktivitet eller selv har oplevet det på egen hånd eller noget. I så fald, hvad gjorde du da du/i opdagende det, blev I bange? Jeg er ikke bange og nyder det ligefrem, jeg elsker det fordi det minder om min far. Vores far holder øje med os.

Der findes meget mellem himmel og jord og jeg er sikker på, at vi ikke er de eneste der er her på jorden.
Tænk engang hvordan det er at være på den anden side og så komme og besøge os engang imellem ved åndelig aktivitet

Hvis det er min/vores far, der kommer forbi, vil jeg ikke have det fjernet, det skal blive, og jeg vil have svært ved at flytte fra min lejlighed, men hvis jeg skulle flytte vil jeg ønske min far ville tage med og tænde og slukke fjernsynet eller lege med lyset.

1

  • Unni Jonhaugen

    Det er ikke så uvanlig at mennesker går igjen.
    Jeg har opplevd det.
    Min søster gikk igjen før hun ble kremert.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVORNÅR ER EN DATE EN GOD DATE