DET SPØGER I MIN LEJLIGHED

KVINDER MED FORMER ER DET NYE SORT

Hej

kvinder med former er det nye sort og heldigvis for det, men hvorfor er det sådan kvinder?
Jeg som heteroseksuel mand ser på jer kvinder som idealister med sexappel med jeres former. Samfundet er indrettet sådan i dag, at man er mere accepteret med former end en meget slank pige, hvor man kan tælle ribbenene, og det er jo både usundt og skadeligt. Jeg kan blive forarget over, som alle ved i forvejen, at man bruger tynde kvinder på verdens catwalk, føj siger jeg bare det er ulækkert. Længe leve kvinder med former, og til jer kvinder der synes i vejer for meget, glem det i er smukke på jeres helt egen måde. I har kronede dage, hvorhen for mange år siden var piger med overvægt eller gode former ude af markedet, men i dag har I succes og I skal nyde det. Der er mange mænd, som elsker store kvinde,r men desværre er de mænd også nogen som ikke tør og sige det højt, men inderst inde i dem selv, er der mange der er til kvinder med former.

Jeg tør at stå ved mig selv og sige og skrive det. Jeg er vild med kvinder med former, og vil aldrig lade en kvinde gå forbi min næse med gode fyldige former uden, at sende hende et blik, om hun er lækker og som hun kan være stolt af. Jeg håber at, hvis du er en af disse kvinder, der læser mit blogindlæg her, så skal du bare være glad for dig selv og være selvfed for du er mega hot.

Fordomme er der mange af, men lad os nu begrave disse fordomme om kvinder med former. Længe leve kvinder med former!
Selvom man har former, kan man godt klæde sig sexet og med stil uden af ligne noget som er løgn. Jeg håber, at jeg kan være med til at give selvtillid til kvinder med former og påvirke dem, så i ved, at I er fantastiske og smukke.

Så husk derude, kvinder med former er det nye sort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DET SPØGER I MIN LEJLIGHED