KUNSTEN ER AT KYSSE

HVILKEN STØRRELSE ER DIN RØV?

Hej lækre bloglovers

Jeg bliver konstant spurgt, om hvad en god røv er. Jeg har mange definitioner på en dejlig god røv, og nu tænker du nok, at jeg vil give et par bud på, hvad jeg mener en god røv er.
Vi mænd ser på kvinder som de ser på os. Kvinder kan jo godt lide, hvis vi mænd har en dejlig røv, ligesom vi kan med dem, og det er der intet galt i. Men det visuelle af en god røv er vigtigt, om det er en lille eller stor røv, og sidder den godt på hende og enten de jeans, leggins eller nederdel hun har på.

curvybutt-in-jeans

Vi vil alle gerne have noget dejligt at se på, det her blog indlæg skal ikke forstås som noget perverst noget, men noget som vi alle går op i på en eller anden måde. Så drop jeres fordomme om, at I ikke kigger efter en god røv enten hos kvinderne eller mænd og lige meget hvad køn man nu er til.

Kvinder skal vise, at de har former og ikke skjule det, få noget tøj, der sidder godt på dig og din krop og som gør dig mere attraktiv, end du er i forvejen. Din selvtillid vil køre formel 1, når du først finder det rigtige, som netop passer til dig og din krop.

badonka-jeans

Vi er alle bygget forskelligt og er lave som høje, men det gør ingen forskel. Alle har noget at byde ind med, og det skal vi være meget stolte af. Ingen har den perfekte krop eller røv, men de har det de har.

Bb48qH0IcAAHEwB

Hvorfor kan jeg så lide store røve? Det kan jeg, fordi de er dejlige sådan nogen baller, der fylder godt i landskabet, og jeg nyder synet af dem, når de går i lækkert tøj som fremhæver deres former, intet er bedre end dette. Det har intet med porno at gøre, det er fordi det bare er så smukt med en stor røv uden perversiteter.

best-jeans-to-show-the-booty

Kvinder med former er det bedste jeg ved, men her er nogen billeder over de former for røve jeg synes er smukke og dejlige. Nogle ville mene, at de er klamme eller for kunstige eller bare for store, men det gør jeg nu altså ikke.

pj_innerpage_basicjeans_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KUNSTEN ER AT KYSSE