KÆRLIGHED OG TILGIVELSE

DET ER TOP SWAG AT VÆRE TOPLØS

Hej bloglovers

REKLAME PÅ MIN BLOG
Kontakt: r.barcelona@stofanet.dk

Hej bloglovers.

Jeg så et indslag på TV2NYHEDERNE her i aften, om at der ikke er topløse piger på de danske strande. Nu vil jeg gerne komme med min holdning om det.
Jeg synes det er rigtig synd at kvinderne bliver stillet i bås,om de er gode nok med deres kroppe. Jeg vil da skide på om det er samfundet der har gjort det, at man ikke tør vise sig topløs på stranden. Kære kvinder, jeg forstår slet ikke i er bange for at stå ved jer selv. Vær den i er,om i har en perfekt krop eller ej. Alle vil have en mening om jer alligevel. Det at man er topløs på en strand er jo smukt for os mænd. Vi har mere respekt for kvinder der står frem og viser hvem de er, og tør vise dette.

385880-langt-mellem-bare-bryster--

Men det at gå topløs i dag er ikke pornoriseret eller noget. Sådan ser en kvinde ud med sine bryster i frit fald. Jeg håber det her går rent ind hos jer kvinder derude. Vær ikke flov eller nervøs, og lad ikke samfundet styre jer, om hvad man skal gøre eller ikke gøre.Hvis du synes det er det rigtige for dig,så hold ved det, og lad dig ikke kue af andre. Hvis du bliver kuet af andre, er det fordi de selv vil være topløse, men ikke tør.

0ubgjmbx

Kvindens idealisme om hvad der er den perfekte krop er stupid i dagens Danmark. Come on man. Plastik patter og botox gør dig mere usikker, og hvad gjorde de før det kom på markedet?. Ingenting. Fo det kunne de ikke. Jeg håber der er seje kvinder, piger, derude, der tør gøre oprør mod dette. Jeg er mildest talt træt af kvinders generthed, og deres måde at agere på, om hvordan deres krop skal være.

No name

Jeres bryster er smukke som de er, og jeg går ikke ind for plastik patter , da de er totalt uægte og usmagelige. Så gør op med jer selv om i vil være til eller ej- Lad jer ikke styre af samfundet, bare fordi de andre ikke går topløs. Det skal ikke forhindre dig i det hvis du har lyst,da det står dig frit for- Så frem med dem og fuck hvad andre tænker og ser på det.

f455c6e9a9734df6aecd205ae28ccabb

I i 90erne var det normalt, og man tænker ikke sex, fordi man ser et par bryster. Jeg gør slet ikke. Der skal mere til end lige et par bryster der kommer forbi mine øjne. Men hvad er det egentligt som holder jer tilbage? Det spørgsmål vil jeg gerne have svar på.

Jeg ved ikke om jeg er for kritisk i dette indlæg- Men jeg savner noget modighed fra jer kvinder, og tag ikke dette personligt, men konstruktivt. Vi er alle født nøgne, og ingen er perfekte, så fuck alt det fitness, om at man skal være trimmet og være lækker 24´-7. Drop det. Vær dig selv. Det kommer du længst med, og det andet smuldrer en dag alligevel, og folk kan se igennem dig som ingenting.

Så få luftet brysterne uden filter-

GOD SOMMER BLOGLOVERS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED OG TILGIVELSE